Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Powerball voor bedrijven

Waarom juist een Powerball

Gezond en probleem oplossend

De Powerball staat voor fun, health en voorh het voorkomen en oplossen van problemen als bijvoorbeeld RSI. Niet voor niets hebben wij inmiddels voor bijna alle grote computer en software bedrijven al wel een keer een B2B mogen uitvoeren. De voordelen van het koppelen van uw merkbeleving aan een product dat zo veel positieve associaties oproept liggen voor de hand.

Verdwijnt niet in prullebak of lade

De Powerball voelt ook aan als het kwaliteitsproduct dat het is. Iedereen die hem vastpakt voelt meteen dat dit meer is dan een gadget of speeltje. Die laagdrempelige gadget uitstraling werkt echter wel ontzettend uitnodigend; bijna iedereen die hem ziet zal hem even willen uitproberen.

In de praktijk wordt een Powerball die als relatiegeschenk is ontvangen dan ook bijna nooit weggegooid. In het "slechtste geval" wordt hij aan vrienden of familie gegeven. In de meeste gevallen zal hij echter voor langere tijd een vaste plaats op een bureau krijgen, thuis of op het werk.

De aantrekkingskracht van de Powerball zorgt er ook nog eens voor dat de gebruiker hem vaak ter hand zal nemen. Met een Powerball kunt u uw logo, boodschap en merk dagelijks op het netvlies van uw doelgroep krijgen en elke keer weer met een positieve connotatie. Geen wonder dus dat zo veel bedrijven u al voorgingen!

Gemakkelijk te customizen

De Powerball is gemakkelijk, snel en goedkoop te voorzien van uw eigen logo, uitstraling en / of tekst. Meerdere opties zorgen ervoor dat er altijd wel een personalisatie optie in uw planning en budget past.

Lange levensduur

Een bijkomend voordeel van het inzetten van een Powerball in uw campagne is natuurlijk dat de levensduur bijzonder lang is. Wel zo prettig dat de positieve effecten jarenlang door blijven druppelen nadat u met veel zorg en inzet een actie heeft uitgevoerd. Het product is buitengewoon duurzaam en wordt lang gebruikt door de eindgebruiker. More bang for you buck!