Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Powerball voor bedrijven

Extra services

Door de jaren heen hebben we bij de Business to Business leveringen al heel wat extra diensten geleverd. Hier een greep uit wat er zoal mogelijk is. Staat hier niet bij wat u overweegt; vraag gerust of het mogelijk is. Nieuwe acties vinden we altijd leuk!

Individuele verzending

Sommige van onze klanten leveren de producten zelf uit. Wilt u liever per pakketpost verzenden; dat kunnen wij voor uw verzorgen. Een adressenlijst volstaat, u ontvangt de adressenlijst na uitlevering meteen van ons retour en voorzien van de individuele Track&Trace codes.

Bijvoegen van uw eigen materiaal

denk hierbij aan een begeleidend schrijven, een visitekaartje of flyer of zelfs een complete goodiebag.

Training of workshop op locatie

hierbij komen twee of drie van onze medewerkers bij u op locatie om uw relaties uit te leggen hoe ze de Powerball kunnen gebruiken. Natuurlijk is de inhoud van ons programma geheel door u af te stemmen op uw boodschap en draaiboek. Ons promoteam bestaat uit jonge mensen die op enthausiaste en sportieve wijze uw boodschap kunnen uitdragen en dat ook nog eens ontzettend leuk vinden om te doen.

Eigen top-100 website voor intern gebruik

om gebruik en toepassing te meten van uw actie is het mogelijk om uw eigen powerballtop100.nl website op te nemen in uw actie. Deze kunt u natuurlijk zelf (laten) ontwikkelen op basis van ons format door uw huidige webontwikkelaar, dat kunnen wij voor u uit handen nemen. Bijkomend voordeel is dat de gebruikers zich moeten registreren wat voor u de mogelijkheid geeft om gerichte datasets te verzamelen. Ook kunt u direct contact houden met de gebruikers en de looptijd en effectiviteit van uw campagne hierdoor aanzienlijk vergroten.