Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Powerball voor bedrijven

Personalisatie van de Powerball

De kracht van een Powerball gebruiken als uw relatiegeschenk of als incentive zit hem er juist in dat de Powerball niet snel in een prullebak of lade zal verdwijnen. Het gebruiken van de Powerball is aanstekelijk en de gadget factor zorgt ervoor dat bijna iedereen die hem ziet hem even uit wil proberen.

In veel gevallen zal de Powerball zelfs een vaste plek krijgen op een bureau op kantoor of thuis. Uw logo en merkbeleving permanent in het gezichtsveld van uw doelgroep zal voor u natuurlijk de beste resultaten geven. Daarom kan de Powerball op meerdere manier worden voorzien van uw logo en uitstraling

Domingsticker

De bovenkant van de Powerball (waar de optionele speedmeter anders geplaatst kan worden) kan worden voorzien van uw logo. Uw logo wordt dan als een 3D / domingsticker afgedrukt en met een ontzettend krachtige sticker geplaatst. De sticker plakt zo goed dat hij daarna ook echt niet meer te verwijderen is. U kunt hierbij kiezen uit meerdere achtergronden en druk kleuren. Zie de voorbeelden.

Gripband

De thermogripband kan in uw eigen kleur en voorzien van uw eigen opdruk worden geleverd. Vooral bij aantallen vanaf 100 stuks kan dit relatief goedkoop worden uitgevoerd. Daar de gripbanden enkel in Azie bedrukt kunnen worden moet u wel rekening houden met een levertijd van circa 5 weken.

Custom verpakking

De Powerballs worden of in een kartonnen doosje, of in een plastic 'clamshell' verpakking geleverd. Dit afhankelijk van het model. De plastic 'clamshell' verpakking is eenvoudig te voorzien van uw eigen papieren insert. Ook het uitleveren in een kartonnen doosje voorzien van uw eigen vormgeving is mogelijk.