Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Over Powerballpakhuis.nl

Wie zijn wij?

Powerball-pakhuis is onderdeel van een klein bedrijf opgebouwd door drie enthousiaste ondernemers.

Als we een nieuw product hebben gevonden dat aan onze persoonlijke eisen voldoet dan zetten we alles in het werk om dit product tot een succes te maken. Zo hebben we in het verleden al een flink aantal populaire gadgets op de markt gebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uberorbs, magnetoids, i-tops, de gripmaster en natuurlijk de Powerball. Het verkopen van deze laatste twee producten is inmiddels onze core business geworden.

Dit is wat we doen

Dit bedrijf is onze broodwinning. Daarom is het voor ons belangrijk om kwaliteit te leveren op alle gebieden zoals de klantenservice, kwaliteit van de producten en het bieden van een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Dat is ook de reden dat we heel serieus met het product en met de klant om willen gaan. Tevreden klanten zorgen niet alleen voor meer klanten maar zorgen er ook voor dat wij ons werk simpelweg leuk blijven vinden. Fluitend naar je werk, daar zijn we inmiddels aan gewend; dat is een goed gegeven voor potentiele klanten. En we willen nooit meer anders!

Waarom kiest u voor ons?

Powerball-pakhuis heeft jaren ervaring op het gebied van Powerballs. We weten precies wat je met een Powerball kunt doen en wat je er aan kunt hebben. Daar adviseren we ook graag in. Omdat we zelf groot inkopen kunnen we voor zeer aantrekkelijke prijzen leveren. Zeker bij grotere aantallen.

Daarnaast hebben we de beschikking over een technische dienst en een helpdesk die u kunnen ondersteunen met eventuele problemen. Gelukkig zijn die maar heel weinig nodig. Ook kunnen we op lokatie trainingen verzorgen.

Veilig winkelen

Ons bestelsysteem is erg goed beveiligd; de betaalpagina's worden door onze payment-provider Adyen gehost op hun eigen platform. Op die manier kunnen we dezelfde veiligheid garanderen als grote webwinkels zoals bijvoorbeeld de bijenkorf, klm, vodafone, etc. die op exact dezelfde manier werken met Adyen.

Verder zijn we aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur die ons beoordeelt, klantenervaringen bijhoudt, Mystery Shoppers inzet en een onafhankelijke geschillencommissie biedt in het geval dat nodig zou zijn.

Waarom de Powerball?

De Powerball voldoet aan al onze eisen die we van een product verlangen om het te willen verkopen. We kunnen er helemaal achter staan en het vol overgave aan iedereen aanbevelen. Dingen verkopen waar je niet achter staat past niet bij ons en doen we gewoon niet.

Een paar van deze voorwaarden als voorbeeld:

  • is positief: Powerballen maakt fitter en lost indien van toepassing problemen op.
  • is leuk: Powerball is gewoon hardstikke leuk.
  • is betaalbaar: de drempel is niet te hoog en zelfs in crisistijd zijn er genoeg mensen die een Powerball kunnen betalen.
  • is kwaliteit: de officiele Powerballs die wij inkopen zijn van hoge kwaliteit. We kunnen het vol trots verkopen en hebben bovendien weinig gedoe met reparaties en retouren.
  • is populair: natuurlijk is het ook belangrijk dat er veel mensen op een Powerball zitten te wachten. Anders kunnen wij er niet van leven natuurlijk.
  • het werkt. Klinkt simpel maar het is nog niet zo makkelijk om een product te vinden dat aan alle bovenstaande eisen voldoet en ook gewoon echt werkt. Omdat we zelf in aanraking zijn gekomen met de Powerball om RSI op te lossen weten we hoe goed het doet wat het moet doen.

Onze bedijfsgegevens

Powerball-pakhuis is onderdeel van Just Add Sugar B.V. We gebruiken een loods (pakhuis) en een kantoor. U kunt ons alleen bezoeken op ons kantooradres.

Contact opnemen

Bezoekadres:
Oosterdijk 39
2e verdieping. Melden bij receptie
8601 BP Sneek

Adres loods
(logistiek) Powerball-Pakhuis
Slotermeer 5/5
8502TM Joure

Overige gegevens
BTW nummer: NL852871363B01
KvK-nummer: 58094903

 

Tot slot; ons bedrijf is inmiddels ruim 7 jaar actief in het handelen van de gezondste en leukste gadget die wij kennen; de Powerball. Hopelijk wordt jij ook een van onze tevreden klanten!

Team Powerballpakhuis
We staan voor je klaar!Neem contact op

contactinformatie

* Vereiste velden