Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Recensies van onze klanten

Recensies
Het is belangrijk om van andere klanten die u voorgingen te horen wat voor producten wij verkopen. En in het bijzonder de ervaring die deze klanten hebben gehad met ons bedrijf. Op deze pagina volgen enkele waardevolle recensies van zowel professionals tot aan normale gebruikers van de Powerball.Voorzitter Belgian Hand Therapists

Tom Lattré

"Wij hebben onderzoek gedaan naar het nut van de NSD Powerball bij het verhogen van de maximale grip/kracht en spieruithoudingsvermogen van de onderarm. Tien volwassenen zonder ziektebeeld in hun bovenste ledematen trainden gedurende een maand één onderarm met de het apparaat. We evalueerden de grijpkracht en het uithoudingsvermogen van de spieren van de onderarm met een Jamar dynamometer zowel aan het einde van de maand als na een rustperiode van een maand. Er was een tendens (niet statistisch significante p = 0,054), dat bij de vrijwilligers een toename te zien was in hun maximale grip. Er was ook zeer significante toename in het spieruithoudingsvermogen (p = 0,00001) Een toename die vrijwel onveranderd was na de maand rust."

"Omdat de gyroscoop krachten in willekeurige richtingen op de onderarm genereert, is het waarschijnlijk dat de reactieve spiercontractie een efficiënter neuromusculaire controle van de pols stimuleert. Een conclusie die ons werk lijkt te bevestigen. Het gebruik van de Powerball bij patiënten met proprioceptieve deficiëntie is daarom gerechtvaardigd."

Student

Brechtje

"Ik ben heel blij met de PowerBall; het werkt echt verslavend en mensen uit mijn omgeving willen er allemaal ook één! Ik doe het vooral tussen het studeren door, als brake; dan is m'n hoofd weer even leeg en kan ik met frisse moed weer verder. En mijn klimprestaties varen er wel bij!"

Pols patient

Corina Huizer.

"Ik heb een chronische gewrichtsontsteking aan mijn pols. Op dit moment is deze onder controle maar bij vlagen, na zware belasting, komen de klachten weer op. Het gebruik van de PowerBall geeft een positief effect op de duur van de klachten."

Gitaarleraar

Eltjo Cleton uit Leiden

"Ik ben professioneel gitaarleraar en ik heb twee operaties ondergaan wegens Carpaal tunnel syndroom en een knakkende duim. Volgens mij is de PowerBall een fantastisch instrument om medische problemen te voorkomen, voor mij en mijn studentent."

Hand patient

Richard

"Ik heb zeker 10 jaar last gehad van krachtsverlies van mijn rechter speelhand. Fysio, chiropracticer en andere therapieën hielpen niet. Na drie dagen geoefend te hebben met de PowerBall zijn de klachten verdwenen en het gitaarspelen gaat weer als vanouds. In één woord geweldig!"

Gronings Tandtechnisch Laboratorium

Wim van de Ven

"In ons vak zijn er veel mensen met RSI doordat je lang en ingespannen bezig bent in één houding. Dit was niet de voornaamste reden voor ons een PowerBall aan te schaffen; het ging ons puur om de fun en de onderlinge competitie. Nu we er een tijdje mee bezig zijn merken we echter dat de PowerBall een positieve uitwerking heeft op onze (vastzittende) spieren. Dus zondermeer een nuttig en leuk apparaat!"

Autosport coureur

Carlo van Dam

"De PowerBall is voor mij het ideale apparaat voor het trainen van mijn handen en armen. Ik trainde er al mee toen ik in het opleidingsprogramma van het Renault Formule 1 Team zat. Aangezien de Formule Renault, waarin ik momenteel rijd, geen stuurbekrachtiging heeft, komen er veel krachten op zowel pols als arm te staan."

"Door met de PowerBall te trainen ben ik sterker geworden in mijn polsen en armen wat mijn prestaties tijdens het rijden weer heeft verbeterd. Daarnaast werkt het verslavend door constant te proberen het aantal omwentelingen te verhogen. Ik denk dat vele coureurs veel voordeel zullen hebben door de PowerBall te gebruiken."

5-voudig Nederlands kampioen degen

Sonja Tol

"Om in de mondiale top van het schermen te kunnen meedraaien zijn goedgetrainde (onder)armspieren en soepele gewrichten zonder blessures van groot belang om goed en snel te kunnen weren en treffers te kunnen maken."

"Met de PowerBall kun je heel goed je (onder)armspieren versterken, doordat de door de rotor veroorzaakte G-krachten zorgen voor een goede training en doorbloeding van de spieren. Het fijne van de PowerBall is, dat je altijd en overal je armspieren kunt trainen, aangezien je alleen een PowerBall nodig hebt. Je hoeft er niet voor naar de sportschool, maar je kunt gewoon thuis op de bank aan de slag. Daarnaast is het gewoon leuk om een wedstrijdje te doen wie het hoogste toerental kan halen!"

"Als deelneemster aan de Olympische Spelen in Athene heb ik de PowerBall altijd in mijn handbagage zitten."

Bondscoach van het NL-Schermteam

Roel Verwijlen

"We zijn net terug uit Cuba waar we de WK hebben gehad. We hebben nu 4 Olympisch genomineerden binnen het degenteam. De PowerBall bevalt zeer goed, de jongens en ook de enige dame binnen onze ploeg trainen er regelmatig mee."

2-voudig Nederlands kampioen indoor karten

Daniël Devente

“Ik heb gemerkt dat mijn prestaties op de baan danig zijn verbeterd sinds ik met de PowerBall train. Ik ben een betere rijder geworden met sterkere handen en armen, waardoor ik beter presteer. Hulde aan de PowerBall!"

Tevreden klant

David Grigoryan

"Hay deze bal is echt bijzonder. Met een HART zo klein en dan toch zo machtig."

Dremel Europe

Jolanda Fouwels

"De PowerBalls waren een doorslaand succes!!! Iedereen was erg enthousiast en als gift paste het heel goed in het thema van de vergadering."

Martens Industrie NV, Genk (België)

Francine Gillet

"Na verschillende kwetsuren aan armen en schouders door het intensief golfen ben ik op aanraden van een vriendin beginnen trainen met de PowerBall. Het resultaat is gewoon super. Ik voel me veel steviger en sterker in schouders en armen.

Het grote voordeel is dat de PowerBall niet veel plaats inneemt en dat men goede resultaten behaalt door slechts enkele minuten te trainen op regelmatige basis. Een echte aanrader!"

Decorous Hosting

Twan van Sprundel

"Ik heb sinds een half jaar ongeveer RSI. Eerst in hele erge mate, zonder dat ik zelf wist dat het RSI was; dat kreeg ik van de huisarts te horen. Maar het neemt steeds meer af. Vooral omdat ik nu weet hoe ik er mee om moet gaan; wat ik wel en niet moet doen. En het uiteraard serieus neem, er verantwoord mee omga."

"Ik heb er bijna nooit meer last van nu ik de PowerBall gebruik. Dankzij de PowerBall kan ik, net als vroeger, zo lang als ik wil achter de computer. Als ik er elk uur maar even 3 minuten mee draai. Geweldige uitvinding dus!"

Tevreden klant (na 1 week gebruik)

Erwin Hartman

"Ik merk nu al dat ik sterker word als ik me optrek aan stang. Ik oefen elke dag!"

vertaalbureau The Language Lab

Koen Gubbels

"Wat betreft de PowerBall: het lukte me vorige week vrij snel om de blauwe aan de praat te krijgen zonder koordje, de rode wil echter moeilijk op gang komen. Enfin, ik oefen nog wel even door. Het is in ieder geval een verslavend lekker balletje."

DJ en grafisch ontwerper

Melvin Lardenoye

"Grappig, ik kwam net uit Berlijn vorige week en daar had iemand het ding gekregen als relatiegeschenk. We konden er niet mee ophouden het hele weekend lang. Ik heb dat direct gemeld aan de sportschool en zij hebben hem dus NET eergister ook besteld. Gaat dus wel als een lopend vuurtje...

Buiten het feit dat het een leuk ding is, zal ik er zeker wat aan hebben. Naast mijn werk bij Mercedes Benz (8 uur lang bureau) ben ik ook nog grafisch ontwerper. Dus ook thuis op de computer. En daarnaast nog plaatjes draaien en dat is eigelijk ook best veel je polsen gebruiken. Ik heb vorig jaar al behandelingen gehad vanwege RSI."

Pro Golfer (Wereldrang top10 notering)

Padraig Harrington

“Het is een heel bijzonder product dat me beslist heeft geholpen meer kracht in mijn swing te brengen, waardoor ik nu altijd met gemak de 275 meter met mijn afslagen haal. Voor mij, en nu ook voor duizenden medegolfers over de hele wereld, is het de meest verbazingwekkende uitvinding die ooit in golf is geïntroduceerd."

Top pitcher in de Amerikaanse honkbalcompetitie

Randy Jones

"Vandaag de dag train ik de honkbalspelers van de toekomst in mijn eigen trainingskamp. Ik vind de PowerBall onmisbaar in de training van armen en handen, waardoor de spelers beter kunnen werpen en ook verbetert de grip op de honkbalknuppel. Het is dé uitvinding van de 20e eeuw! Door de gyroscopische kracht ontwikkelt de PowerBall sterkere handen, polsen en armen en betere coördinatie.

Je kunt de PowerBall op veel manieren gebruiken. Niet alleen in verschillende sporten, maar ook op therapeutische basis. Ik weet zeker dat je veel plezier zult hebben van de PowerBall."

tekst

Drummer Native Intelligence

John Muskiet

"Op een goede dag gaf een collega drummer mij een PowerBall in handen, zo van “Check this out”. Ik was meteen verkocht, heb dezelfde dag nog een PowerBall aangeschaft en ben meteen aan de slag gegaan. Dit is te gek dacht ik.

Twee dagen later heb ik er nog één gekocht want dat wisselen vond ik maar lastig. Ik ben zelf rechtshandig, maar als drummer gebruik je beide handen en de droom van iedere drummer is om links en rechts even sterk te zijn.

Dit is zonder twijfel het meest ultieme apparaat voor het trainen van je techniek en uithoudingsvermogen!"

Fysiotherapeut

Brian Wong

"Wij gebruiken de PowerBall in onze praktijk en we vinden het een uitstekend middel als training in een revalidatieproces. We passen diverse trainingsmethodes aan om handen, polsen, armen en schouders krachtiger en soepeler te maken."

Olympisch schieter

Rene Reiner

"Om tot de top te behoren in het Olympische schietonderdeel is een zeer sterke, vaste hand nodig en een uitstekende lichaamscontrole. De PowerBall sterkt de spieren waardoor de controle over hand en arm beter wordt. Ook is het een mooi compact ontwerp. Makkelijk overal mee naar toe te nemen, relatief niet duur en zeer effectief."

Coach San Jose Sharks Hockeyteam

Steve Myrland

"Ik kan de PowerBall zeker aanbevelen als een effectief apparaat dat gemakkelijk door de spelers in de sporttas kan worden meegenomen. Je zult zien dat je veel bekijks hebt wanneer je met de PowerBall gaat draaien. Iedereen wil het proberen en krijgt direct de smaak te pakken."

Marathonloper en mountainbiker

Michael Maier

"Het is ongelooflijk wat een effect de PowerBall heeft. Het is een belangrijk deel van mijn training."Zelf een recensie inzenden

We vinden het ontzettend leuk om te vernemen hoe en waarvoor je je Powerball voor gebruikt. Gebruik onderstaand formulier om je recensie in te dienen.

Neem contact op

contactinformatie

* Vereiste velden