Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Retouren en ruilen

Retouren

We werken natuurlijk gewoon volgens de regels die beschreven staan in de wet "Koop op afstand". In die wet zijn een boel zaken geregeld voor consumenten die bijvoobeeld via onze website een aankoop doen.

Je hebt bijvoorbeeld 14 kalender dagen de tijd (de teller gaat lopen op de dag dat je het product ontvangt) om zonder opgaaf van reden het product retour te sturen. Je krijgt dan al je geld terug, inclusief de verzendkosten.

Natuurlijk moet het product (en de verpakking) dan niet beschadigd zijn (zodat we na een kwaliteitscontrole het alsnog kunnen verkopen). Gelukkig zijn al onze verpakkingen gemakkelijk te openen zonder dat je ze stuk hoeft te maken.

Ruilen

Ruilen werkt eigenlijk hetzelfde als retourneren, behalve als je niet de complete bestelling wilt ruilen maar slechts een gedeelte daarvan. In het laatste geval vergoeden wij niet de verzend- en retourkosten.

Omdat het heel soms voorkomt dat iemand een Powerball laat vallen en deze dan stukgaat; en hem dan retour stuurt, doen we een grondige kwaliteits controle bij alle geretourneerde producten. Kort samengevat; als je het product zelf stukmaakt omdat je er niet voorzichtig mee omgaat krijg je dus niet gratis een nieuwe (met een reparatiesetje is het meestal zo gerepareerd bovendien).

Formulier

Wil je iets retour sturen, gebruik dan het retour formulier.
Kom je er toch niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op, daar zijn we voor namelijk: We zullen altijd zo snel mogelijk reageren, vaak zelfs buiten kantooruren en in het weekend!