Powerball-Hotline: 020 8081511

Welkom !!

Verzending & bezorging

Verzending

Nadat je betaald hebt komt je order bij ons binnen. Als dat op een werkdag is voor 16:00 uur 's middags dan verzenden we nog dezelfde dag. Dus; bestelling in een doosje, noppenfolie om de Powerball heen indien nodig, postnl adres label erop en naar het PostNL afleverpunt bij ons in de buurt. Jij hebt dan al een mailtje ontvangen van ons systeem met daarin een link naar de Track & Trace website van Postnl (popup). Daar kun je het verzendproces van je bestelling volgen.

Bezorging

in de meeste gevallen komt de postbode de volgende dag bij je thuis. Mocht je niet thuis zijn dan tref je een briefje dat de pakketbezorging niet gelukt is (omdat er niemand thuis was). Op het briefje dat de postbode heeft achter gelaten staat wat de postbode heeft gekozen om te doen met je pakket:
  • Het pakketje is bij een van je buren achter gelaten (er staat dan bij welk huisnummer het betreft)
  • Het pakket is weer meegenomen met PostNl en zal de volgende bezorgdag weer worden aangeboden
Op het brief staat verder een 'Niet-thuis-code' die je kunt gebruiken om in te loggen bij Postnl (popup), daar kun je dan precies aangeven hoe je het pakket wilt ontvangen of dat je het misschien zelf wel wilt ophalen bij het postkantoor.

Meer informatie op de site van Postnl. (popup)
Kom je er toch niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op, daar zijn we voor namelijk: We zullen altijd zo snel mogelijk reageren, vaak zelfs buiten kantooruren en in het weekend!